Fate of Konor Campaign

Fate of Konor Campaign

De Fate of Konor Campaign is een Warhammer 40k Campaign gericht op bouwen en spelen van de achtste editie van Warhammer 40k. Deze campaign loopt van 27 Juli tot 10 september. Tijdens deze periode hebben we allerlei evenementen, speciale gamedagen, apocalypse battles en noem maar op: allemaal gecentreerd rondom Fate of Konor! Voor elk aspect van de hobby is er wel wat te doen: het maakt niet uit of je puur alleen wilt schilderen of juist alleen maar spelen.


Battlen
Elke week hebben we in de winkel een nieuw scenario liggen die gespeeld kan worden voor de campaign. De uitslagen van deze battles hebben invloed op de wereldwijde campaign. Iedere week als je een van de missies komt spelen krijg je van ons uitleg over het scenario en een speciale stratagem kaart. Deze stratagem kaart kan je inzetten tijdens deze missie van de campaign maar ook in latere missies dus verzamel ze allemaal! Ook houden we 9 september een grote awesome giant apocalypse game om de Fate of Konor te bezegelen. Alles moet kapot, en alles kan kapot, de hele zomer lang!


Hobbyen
De Fate of Konor campaign biedt een goed kans om lekker veel poppen te bouwen en kwasten deze zomer. Voor iedere unit die je af krijgt scoor je weer meer punten voor jou faction in de campaign. Ook geven wij leuke dice bags met gratis command dice weg aan iedereen die alle units verft en bouwt van de Collectors Card. Onder alle mensen die zo’n awesome dicebag met command dice verdient verloten wij ook nog een Start Collecting! naar keuze. Op de Collectors Card staan de volgende units:

 1. Start Collecting! box
 2. Tank
 3. Fast attack/flyer
 4. Elites
 5. Psyker
 6. Scenery/ Lord of War
Collector Card. Kwast ze allemaal!

We hebben de 19de Augsustus ingepland voor een gezellige bouw- en paint dag. Dit is precies een week voor Fearless wink wink.


Painten
Wat is een campaign nou zonder painting competition?  NIETS! En daarom houden wij er ook een!

De inleverdatum is vanaf 2 september en vanaf dan gaan de public votes geteld worden. De uitslag is op 9 september tijdens de mega apocalypse battle.  Het thema is Fate of Konor en hoe je daar verder invulling aan wilt geven is totaal aan jou. We delen prijzen uit voor allerlei verschillende categorieën. Zoals:

 • Beste Painted Overall
 • Extreme Conversion
 • Most painted in campaign
 • Public Vote
 • Saviour/destroyer of Konor

Deze titels gaan natuurlijk hand in hand met wat leuke prijzen.


Prijzen
Speaking of which! Dit is een selectie van het spul wat je kan claimen over de komende maanden:

Wound en Turn markers! Stuk beter dan dobbelstenen op je modellen laten balanceren!

 

Dice bags! Command Dice!

 

Speciale bandjes, die Tau iconen zijn zo awesome! 

Dus kom langs! Sla andere mensen in elkaar (met dobbelstenen, mind you!)! Verf liters verf op je nieuwe verzamelde poppen! Claim eeuwige roem in de tofste winkel van Den Haag van de Wereld!

3 gedachten over “Fate of Konor Campaign

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *