Painting Challenge #1

Hallo mensen! Even een kleine update. Aangezien mensen thuis moeten blijven hebben we jullie uitgedaagd mee te doen aan een Painting Challenge! De meeste hebben toch wat meer tijd, dus dat is een mooi moment om je backlog weg te werken. De eerste Challenge is een warming up: Paint 1 Unit en/of 1 Character/NCO/NCU/Sergeant/Hero! Iedereen die mee doet en afkrijgt wat hij/zij gepledged heeft om af te krijgen verdient een of meer lootjes. De lootjes gooien we aan het einde van de rit bij elkaar om een grote loterij te houden. Elke week voegen we weer wat coole prijzen toe!

En de reactie was enorm! We hebben zoveel mensen die meedoen. Erg leuk om al die projecten te zien. Ik ben benieuwd wat voor mooie dingen jullie er allemaal van gaan maken. Heel veel succes, keep us posted and stay safe!

Continue reading “Painting Challenge #1”

The Vaults of Kamala – Age of Sigmar Campaign

In the realm of Metal, Chamon, the city of Kamala stands in a state of perpetual struggle. Once famed for its universities, schools of magic and cunning artificers unparalleled in their mechanical creations, roving bands of looters now fight for supremacy on its streets. The magical potency of the artefacts stored in the city’s great libraries and treasure houses is famed throughout the mortal realms, and many have come to seek their fortune or empower themselves with arcane knowledge.

Since the power of the Necroquake was unleashed by Nagash and secrets of the Stormvaults revealed, rumours of treasure vaults brimming with newly revealed riches have spread like wildfire along the trade routes. It is to reap this invaluable harvest that you have been charged, but time is of the essence as rival warlords intent on the same goal are descending on the city, and your masters will not tolerate failure.

Continue reading “The Vaults of Kamala – Age of Sigmar Campaign”

Tabletop Kingdom @ Salute 2018

14 April was de grootste Europese Wargames beurs er weer. Mattijs, Olivier en Daniel zijn afgereisd naar het verre Londen om dit mega-evenement mee te maken. We hebben moeten worstelen met het weer, de lokale Brit, en de Engelse cuisine, maar we hebben alles overleefd en zijn heelhuids op de beurs aangekomen.

Salute wordt ééns per jaar georganiseerd door de South London Warlords en is in de jaren tijd uitgegroeid van een meeting-dag van hobby enthousiastelingen, tot een beurs met vele kraampjes, booths, demo-games, showcases en meer. We zijn ook dit jaar ondergedompeld in de honderd duizenden miniaturen van honderden verschillende spelsystemen in allicht nog meer verschillende tijdperken en thema’s. Hieronder hebben we een fotorapportage geplaatst met wat voor ons inspirerende tafels.

Lees snel verder voor de foto’s!

Continue reading “Tabletop Kingdom @ Salute 2018”

Zombicide: Black Plague Review

Zombicide: Black Plague is alweer een tijdje uit. Het spel zag het licht in 2015 vanuit een succesvolle Kickstarter campagne en wordt gezien als de opvolger van de eerste Zombicide. Cool Mini Or Not is de uitgever van het spel en heeft sindsdien is er een mooie twist aangegeven. In de vorige versie was het een modern era zombie invasie die je met je vrienden moest tegen gaan. In deze versie zitten we in een donkere fantasy setting met ridders, magie, kruisbogen en noem maar op.

Continue reading “Zombicide: Black Plague Review”

Painting Challenge: Seizoen 2

Aangezien de eerste seizoenvan de painting challenge veel mensen goed geholpen heeft met een stok achter de deur om meer af te krijgen dit jaar, gaan we gewoon door! Deze keer duurt het seizoen iets langer wan 8 weken (4 keer pledges van 2 weken), maar we zullen geen toegewijde posts meer maken met ongeschilderde dingen: enkel tumbnails (die wel te vergroten zijn). Dit artikel wordt per twee weken geupdated met de pledges van iedereen. Het ongeschilderde spul blijft vooral achter de schermen als bewijs. Immers: kale sprues zijn niet zo interessant als compleet afgeschilderde legers! De resultaten van de pledges krijgen wel hun eigen nieuws bericht elke keer, zoals altijd. Continue reading “Painting Challenge: Seizoen 2”

Fearless XXV: Impressies

Fearless XXV (25 voor degene die het wat boeit) is afgelopen zaterdag weer gespeeld, en het was een knalfeest! De shells vlogen om de oren, er werd furieus gedobbeld en tot het einde aan toe werd er geboltert. Toch was de sfeer fantastisch! De death toll is ontelbaar geworden, maar in het midden van de chaos zijn er nog een paar foto’s genomen van al het geweld:

Continue reading “Fearless XXV: Impressies”

Painting Challenge gaat van start

Tabletop Kingdom gaat binnenkort beginnen met de Painting Challenge. Hierin gaan een aantal gamers/painters/hobbyisten afspreken wat ze over de tijd van 2 weken gaan bouwen en schilderen om het tempo te verhogen en sneller te kunnen spelen. Alle deelnemers helpen elkaar met tips, tricks en positieve peer-pressure om iedereen hun eigen gezette doelen te behalen.

Als je mee wilt doen, lees dan snel verder!

Continue reading “Painting Challenge gaat van start”