Deze week: Aangepaste openingstijden

Wegens Koningsnach en Koningsdag hebben we aangepaste openingstijden voor 26 en 27 april.

Donderdag 26 April: Open van 12 tot 4

Vrijdag 27 April: Open van 2 tot 9

Vrijdag gaat Friday Night Magic (FNM) gewoon door. Koningen of niet, er zal gekaart worden!

Star Wars: Legion: Demo’s, Pre-orders en toernooi!

Vanaf aankomende donderdag (dat is 8 maart), krijgen we de Demo-set in de winkel, en kunnen we beginnen met laten zien hoe tof Star Wars: Legion daadwerkelijk is! Tot die tijd zijn we druk bezig met het maken van terrein voor onze demo-tafel: zie verder op in dit bericht.

De game zelf komt 22 maart pas daadwerkelijk uit. De hele dag zal in het teken staan van Star Wars: Legion. De welberoemde skirmishes van Star Wars kunnen vanaf dan nagespeeld worden. Sluit je aan bij de rebels en laat Luke met zijn rebel troopers hordes stormtroopers aanvallen, of neem controle over Darth Vader en verpletter de rebellen.

Vanaf nu kun je Star Wars Legion bij je favoriete spellen winkel pre-orderen en de 22 meenemen! En natuurlijk hebben we allerlei toffe pre-order acties! Lees snel verder voor meer details:
Continue reading “Star Wars: Legion: Demo’s, Pre-orders en toernooi!”

U-Gear Workshop

In deze workshop gaan we Ugears bouwpakketten bouwen. Kies je favoriete bouwpakket, zet hem in elkaar en als je wilt kan je hem aan het einde van de dag met korting aanschaffen!

De kits “Theater”, “Bloem” en “Mechanisch Etui” kunnen gratis gebouwd worden. De andere Ugear Kits kosten wat langer de tijd dus deze kunnen wel gebouwd worden maar zullen thuis moeten worden afgemaakt.

Verder zal ook de eigenaar van U-gears langskomen om uitleg te geven en allicht wat informatie met betrekking tot toekomstige kits…


Je krijgt het entreegeld (5 euro) terug wanneer je het model dat je hebt gebouwd koopt, plus 10 euro korting op alle UGears modellen!

 

Painting Challenge: Wave 1 Completed!

En met deze boodschap zijn we aan het einde gekomen van Wave 1 van de Painting Challenge! We gaan wel gewoon door, maar de format wordt licht gewijzigd. Hierover in een andere post meer. Voor nu, iedereen die mee gedaan heeft: Bedankt voor jullie werk en input! Hopelijk hebben jullie het pledgen gezien als een goeie stok achter de deur om alles af te kunnen maken!

Without further ado: Hier zijn de laatste pledges:

Continue reading “Painting Challenge: Wave 1 Completed!”