Verjaardag voorbij: Wat een Knalfeest!

De 4e verjaardag van Tabletop Kingdom was een knalfuif! Het was gezellig druk, er werden duizenden dobbelstenen gerold en kaartjes gelegd. De Pubquiz werd door velen gemaakt en er waren hilarische antwoorden gegeven op de lastige vragen in de categoriën Boardgames, Cardgames, Miniaturegames en Tabletop Kingdom zelf. Ook de loterij was een hoogtepunt van de dag waar er honderden, zo niet meer euro’s aan toffe spullen (en limited editions!) werden weggegeven aan lucky prijswinnaars.

Aan iedereen die er was: Onwijs bedankt voor jullie bijdrage aan dit feest én jullie ondersteuning aan Tabletop Kingdom de afgelopen jaren. We hopen dat we er nog vele jaren meer mogen zijn voor jullie en hopelijk: tot snel!

Hier volgen nog wat impressie foto’s van de dag. Lees meer “Verjaardag voorbij: Wat een Knalfeest!”

Nieuwe Collega: Midas

We hebben een nieuwe collega! Dit is Midas: hij is een ervaren MtG speler maar speelt meer dan alleen Magic. Andere kaart spellen is hij geen onbekende, bijvoorbeeld Legend of the Five Rings en Star Wars: Destiny.  Zijn favoriete spellen zij co-op games zoals Zombicide. Daarnaast is hij net begonnen met zijn Shadespire starterset te verfen.

Welkom Midas en succes!

Chaos in de shop! Teun en WP aan het roer!

Het is weer eind oktober, en dat betekent normaal gesproken dat Olivier afreist naar een ver oord om de hele dag zich zelf onder te dompelen in dobbelstenen, pionen en kaarten. Jawel, de hoge heren van Tabletop Kingdom gaan naar Spiel.

Maar, om toch de winkel draaiende te houden, heeft Olivier twee…bijzondere types uitgenodigd, om een paar dagen de winkel draaiende te houden! Hierbij even een toelichting van de kapers hun zelf!

Met de jolijt die Wouter en Teun brengen is het ook weer tijd voor:

“DIT IS NIET MIJN WINKEL VRIEND 2017 – The Game: Remastered Edition, The Return of the Revenge of Teun VS Wouter part 2: Redemption!” Kom snel langs de komende dagen, en steun je favoriete stand-in staff member!

 

 

Fearless XXIII: The 8th edition voorbij

Afgelopen zaterdag was Fearless er weer: de 23e editie van ons beroemde Warhammer 40.000 duo-toernooi is weer geweest en het was weer fantastisch! Hieronder een kleine impressie van de dag. Tevens, de resultaten zijn vanaf nu online te bekijken, dus gaat dat zien. Iedereen die er was, bedankt voor de aanwezigheid en hopelijk tot volgende keer! Als er nog tips, hints, remarks, of adviezen zijn voor de volgende editie, laat vooral van je horen via ons contact formulier. Lees snel verder om de resultaten te zien en wat foto’s te bekijken van de dag. Lees meer “Fearless XXIII: The 8th edition voorbij”

Vacature Gesloten!

Aangezien de enorme aantal reactie emails de mailserver hebben gesloopt,  leek het ons een prima idee om de huidige vacature ronde voor Parttime Tabletopper te sluiten.

We hopen dat er in deze ronde de perfecte kandidaat zit!  Als dit niet het geval is,  zetten we de vacature weer open.

Voor iedereen die geeft gereageerd: onwijs bedankt!

Monopoly: Den Haag, nu te verkrijgen

We hebben een primeurtje. Sinds vandaag is er een officiële Monopoly editie van Den Haag verschenen!
Deze uitgave is een eenmalige druk en als het op is, is het op. Hij is nu voor € 49,95 te verkrijgen in de winkel, dus kom zo snel mogelijk langs of reserveer er een via ons contact formulier.

Het doel van het spel is niet veranderd: er moet nog steeds rond het bord gegaan worden, maar in plaats van de standaard straten zoals de Brink en Kalverstraat, mag je typisch Haagse locaties opkopen en volbouwen met hotels. Ook de treinstations zijn vervangen voor HTM Tram stations.

Dus haal nu een stukje Haags nostalgie in huis! Lees meer “Monopoly: Den Haag, nu te verkrijgen”

Fearless XXIII: The 8th Edition Ruleset is uit

De extra regels voor Fearless XXIII zijn uit.

Let vooral op de Fate of Konor onderdelen in de regels. Ook zijn er een paar aanpassingen met betrekking tot de command points. Army selection is wel hetzelfde gebleven, maar wat verduidelijkt hoe legers samen werken in Fearless 8e editie. Lees de regels aandachtig door en als er vragen zijn, schiet dan een ticket in via onze contact pagina.

Als laatste: onthoud dat Fearless een social tournament is. Spelers proberen met tactische beslissingen zo ver mogelijk te komen op een Fearless toernooi: Aan te raden is om de legers hierop aan te passen.

Lees meer “Fearless XXIII: The 8th Edition Ruleset is uit”

Bepaal de Fate of Konor in de winkel!

Tabletop Kingdom doet deze zomer mee met de Warhammer 40k Campaign: The Fate of Konor! Waarin we voor alle hobbyisten wel iets te doen hebben en waarin al je battles invloed hebben op wat er met het sterrenstelsel van Konor gaat gebeuren. Eeuwige glorie voor The Imperium? Enorme rift in Real-space voor Chaos? Compleet overrompeld door een Waaagh! van Orks? Compleet opgegeten door Tyranids? Jij bepaalt!

We hebben alvast de aankondiging hier
Ons beroemde Fearless duo toernooi hier
Een Apocalypse Battle hier
en een Schilder Dag hier.

Kom langs en doe mee!

We want your articles!

Altijd al eens willen schrijven over games? Doe dat dan voor ons!

Tabletop Kingdom is altijd op zoek naar artikelen geschreven door “de mensen in het veld”. De boardgamers, de cardgamers, de miniature gamers! Het mag over van alles gaan, zolang het maar connectie heeft met Tabletop Kingdom. Artikelen waar je aan kan denken:

  • Boardgame review
  • Tactieken
  • Buyers Guide
  • Miniature Schilder Tutorials
  • Speluitleg
  • Toernooi review
  • Hints, Tips en Tricks van je favoriete game
  • Battle Reports
  • of wat dan ook!

Stuur je artikel (inclusief media) naar tabletopkingdom[a]gmail.com, en allicht staat het binnenkort in de artikel sectie van tabletopkingdom.nl!