Painting Challenge: Periode 2 klaar!

Het kerstdiner is gedaald, de rotjes al weer ver achter ons, dus is het tijd om 2018 eens goed te beginnen met een sloot pledges! Niet iedereen heeft het gehaald, maar hierbij degene die ondanks de katers en het slechte weer toch hebben door gebuffeld om alles op tijd af te krijgen:


ANDREAS

Andreas had een unit Orksez gepledged en voila! In al hun groene glorie:


LAURENS

Een match made in heaven: Orcs en Dinosaurussen. Boze rode orc op een dinosaurus: check!


FRANK

Frank had nog wat in te halen van pledge periode 1. Samen met 5 vliegende boze schiet-Dark Eldar zou hij ook een Raider schilderen. Beide gelukt!


DANIEL

Was sinds 2e kerstdag ziek en heeft dus ook minimaal gepledged om 6 Warriors in elkaar te zetten. Toch is dit gelukt, met zijn trademark meer-modellen-op-een-base-dan-normaal aanpak. Daniel heeft in ieder geval al de prijs meest waardeloze foto al binnen.


MENNO

Als Menno eenmaal on the jazz is: Dan maakt ie  in een keer een unit kip-rijders af!


MICHEL

In zijn efforts om maar niet de felbegeerde Plokker Cup te bemachtigen heeft Michel al voor de tweede keer op rij zijn pledge gehaald!


OLIVIER

Blabla, druk druk, toch 3 poppen afgeschilderd!


MATTIJS

Heeft ons verzekerd dat de bases ooit eens af gaan komen, maar hij wacht tot het laatste moment en doet dan alles in één keer. Een unit Wracks heeft ie in ieder geval al ready to go!


MICHAEL

Heeft al een aardige lading aan monstertjes af, genoeg om een spookachtig huis mee te vullen:

 

 

Dat zijn de enige die het hebben gehaald. Degene die het niet op tijd hebben afgekregen: Alexander, David, Danny, Niels, en Marc krijgen binnenkort bezoek van de Master of Ceremonies en zijn natte prei… Wat dat dan ook mag betekenen.

Hou je ogen open voor de Pledges van Periode 3!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *