Painting Challenge #1

Hallo mensen! Even een kleine update. Aangezien mensen thuis moeten blijven hebben we jullie uitgedaagd mee te doen aan een Painting Challenge! De meeste hebben toch wat meer tijd, dus dat is een mooi moment om je backlog weg te werken. De eerste Challenge is een warming up: Paint 1 Unit en/of 1 Character/NCO/NCU/Sergeant/Hero! Iedereen die mee doet en afkrijgt wat hij/zij gepledged heeft om af te krijgen verdient een of meer lootjes. De lootjes gooien we aan het einde van de rit bij elkaar om een grote loterij te houden. Elke week voegen we weer wat coole prijzen toe!

En de reactie was enorm! We hebben zoveel mensen die meedoen. Erg leuk om al die projecten te zien. Ik ben benieuwd wat voor mooie dingen jullie er allemaal van gaan maken. Heel veel succes, keep us posted and stay safe!

5 gedachten over “Painting Challenge #1

  1. Roeland Pellis zegt:

    Wat een gaaf overzicht van modellen die geschilderd gaan worden. Ik ben erg nieuwsgierig naar het model helemaal links onder. Dat model dat op de vloer staat met op de achtergrond een poes. Welk model is dat? Ziet er supergaaf uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *