De winkel

Tabletop Kingdom is in november 2013 opgericht door Olivier Verheul en is sindsdien DE plek voor al je boardgames, cardgames en miniature games. We hebben een enorm aanbod van boardgames, van Monopoly tot Zombicide, van Risk tot Betrayal, van Stratego tot Carcasone, van Kolonisten van Catan tot Ticket to Ride. We hebben tevens een behoorlijke Magic the Gathering community en spelen dan ook vaak toernooien en andere evenementen (zie onze Agenda). Maar ook op Miniature Gaming is er van alles te halen en te beleven bij Tabletop Kingdom: Warhammer 40,000, Age of Sigmar, Bolt Action, X-wing en nog veel meer.

Dus kom eens langs en vergaap je aan meer dan 130 vierkante meter puur plezier!

Locatie
Openingstijden
Contact
Personeel

Locatie

Tabletop Kingdom Den Haag is te vinden op de Korte houtstraat 13 in Den Haag (2511 CC). We zitten precies in de straat tussen ’t Plein en de Kalvermarkt (Haagse gemeentehuis).

Dichtbijzijnste OV Haltes zijn:
– Kalvermarkt-Stadhuis (trams 9, 16 en 17)
– Spui (trams 2, 3, 4, 6)
– Den Haag Centrum (trams 1, 17, Bus 22, 24)

Den Haag Centraal Station is op ongeveer 5 minuten loop afstand. Loop richting het Centrum, over de Turfmarkt (gaat onder een groot, wit gebouw door) en loop deze door tot de tramovergang. Buig daarna rechts af op de Wijnhaven en loop de Kalvermarkt op. De Korte Houtstraat zit nu aan je rechterhand, precies na “Athene Palace”.

Tabletop Kingdom Rotterdam is te vinden op  Weena 109 (3013 CH). Een Top locatie naast het Hofplein, waar de Coolsingel en de Schiekade in elkaar overgaan op een grote rotonde.

Het is ongeveer op 5 minuten loop afstand vanaf Rotterdam Centraal: Uitgang nemen aan de kant van het centrum, Linksaf en die straat aflopen tot het hofplein.

Openingstijden

Tabletop Kingdom Den Haag

Maandag: 11:00 – 18:00
Dinsdag: 11:00 – 18:00
Woensdag: 11:00 – 18:00
Donderdag: 12:00 – 21:00
vrijdag: 12:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Tabletop Kingdom Rotterdam

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 11:00 – 18:00
Woensdag: 11:00 – 18:00
Donderdag: 11:00 – 18:00
vrijdag: 12:00 – 21:00
Zaterdag: 11:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Contact

– Wij zijn tijdens openingstijden berijkbaar op telefoonnummer: (+31) 6 45 32 96 92 voor Den Haag en (+31) 6 11 09 78 93 voor Rotterdam
– Je kan ons ook mailen op info(a)tabletopkingdom.nl
– Of via Facebook: www.facebook.com/tabletopkingdom

Personeel

Olivier Verheul
De baas, de patriarch, de koning van de kingdom. Olivier heeft Tabletop Kingdom opgericht en houdt het zaakje draaiende als bij een fabriek. Olivier is een goedlachse kerel die nagenoeg alle magic kaarten uit z’n hoofd kent, alle regels van nagenoeg alle board games kent en nog weet “waar die ene bit vandaan komt van die ene set warhammer”. Olivier’s grote zwakte is dat hij bepaalde nummers niet uit zijn hoofd krijgt en zal het de hele dag door dan ook als soort catch phrase gebruiken. Verder is hij al ongeveer 25 jaar bezig met zijn Space Wolf leger en zoals het eruit ziet gaat het nog wel 25 jaar duren voordat het af is.

Mattijs Pels
De luitenant van het koninkrijk. Mattijs is een bekend baard gezicht in Wargame land. Hij schildert veel te goed en weet overal wel trucjes voor waardoor hij waarschijnlijk nog sneller schildert dan menig ander hobbyist. Mattijs is ook het gezicht achter Code Orange Games, een net opgezet bedrijfje waarin hij zijn eigen dromen waar maakt, en gewoon lekker spelletjes kan maken. Kijk vooral eens op de site van Collision! Binnenkort te verkrijgen. Mattijs is de chef-de-maison van het filiaal in Rotterdam.

Rosa Ferreira
The First Lady van Tabletop Kingdom. Is niet vaak te vinden in de winkel, maar als ze er is staat ze er als rots in de branding! Eeuwig scherp op alles wat er gebeurd binnen en buiten de shop. Vastberaden, kordaat, resoluut in haar doen en laten, en er is niets dat haar van haar gekozen pad kan afhalen!

Tot er een baby, kat of hond in de buurt is.

Midas
De man met de hoed. Kan niet missen.

Christiaan
De laatste persoon, zonder hoed. Kan tevens niet missen.

Daniel
Staat nog minder te winkelieren en is eigenlijk ook niet een echt personeelslid. Maar ja, hij onderhoudt de website, dus kan hij alles tikken hier wat hij wilt! Zo is Daniel by far de knapste van het stel, en heeft hij een sprankelende persoonlijkheid. Wat Daniel vooral kenmerkt is dat hij nooit liegt.

Teun, Davy en Wouter
Als Olivier weer eens zo nodig met vakantie moet, dan kan het zijn dat je deze drie-koppige mega-macho aantreft, of een gedeelte er van. Tevens kan het gebeuren dat de creativiteit de vrije loop krijgt omdat de baas er niet is, en er opeens uit het niets mini-games gespeeld worden in de winkel. Waaronder het fantastische “Dit is niet mijn winkel, vriend” kaartspel, of “Dit is niet mijn racebaan, vriend” mini-auto-race baan, met regels en alles.

zijn Teun, Davy en/of Wouter in de buurt, kun je er vanuit gaan dat het een lang, lang weekend wordt…