Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blood Bowl Blitzmania 2 – Aftermath Tournament

23 juni 2018 @ 11:00 - 18:00

€5
Blood Bowl Tabletop Kingdom Toernooi Den Haag Nederland

Het heeft even geduurd, maar Blood Bowl komt weer volop terug in de shop! Blitzmania 2 is bijna hier, en om dat te vieren gaan we een toernooitje houden! Ideaal voor nieuwe spelers, of voor veteranen, Blitzmania heeft iets voor iedereen. Lees snel verder!

Wanneer?
Zaterdag 23 Juni houden we dit toernooi. We beginnen om 11:00 stipt met de eerste rondes, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Hou tevens rekening met een tijdslimiet op de games!

Kosten
Kosten zijn 5 euro per persoon.

Prijzen
Het prijzenpakket zal de Store Pack zijn van Blitzmania 2. Contents van deze pack is nog niet bekend op moment van schrijven. Allicht is het iets te laat voor Blitzmania periode, maar dat maakt ons weinig uit ;). Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer prijzen we zullen toevoegen.

Tijd 
We hebben 2 uur per game, met een pauze van een half uur tussen de eerste en tweede game. Op de dag zal de staff iedereen op de hoogte houden van hoeveel tijd er nog is in elke ronde. Er zullen totaal 3 games gespeeld worden. De eerste ronde is random, de tweede en derde ronde wordt je tegenover iemand gezet met ongeveer evenveel verzamelde punten.

Inschrijven
Mail ons via ons contact formulier te vinden hier of loop even langs de winkel!

Hoeveel punten en welke teams?
Dit is afhankelijk van welk team je speelt. Hieronder staat een breakdown van hoeveel gp je mag spenderen en hoeveel skills je extra mag kopen. Let wel: Skill Allowance moet ook nog steeds gewoon betaald worden: 20.000 gc voor een Normal skill, 30.000 voor een double skill. Tevens, je mag ook je double skill inwisselen voor een normale skill als je dat liever wilt: Een Ogre team mag bijvoorbeeld ook 6 normal skills nemen en geen double. Het is niet verplicht skills aan verschillende spelers te geven: als je zou willen mag je ook 6 verschillende skills op één speler doen.

 

 

Zie de post al hier voor alle additionele regels.

 

Wat moet je meenemen?
– De regels van je team in de officiële productie (Almanac, Deathzone 1, Deathzone 2, App, Print-out van Teams of Legend etc.)
– Dobbelstenen (Alle benodigde, inclusief Block dice en D8)
– Templates (Throw-in, Scatter, Throw) geschikt voor BB2016 (de laatste, en huidige versie Blood Bowl)
– Je Team-sheet, ingevuld met de spelers, de kosten van je spelers, de stats en skills. Ook de aangekochte skills. Neem dit mee in twee-voud
– Als mensen hun Blood Bowl 2016 Bord en pitches kunnen meenemen, dan graag! We hebben wel een aantal borden, maar met een beetje geluk hebben we er veel te weinig 😉

 

 

Gegevens

Datum:
23 juni 2018
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://tabletopkingdom.nl/blitzmania-2-blood-bowl-toernooi/

Locatie

Tabletop Kingdom
Korte Houtstraat 13
Den Haag, 2511CC Nederland
Telefoon:
06-45329692

Organisator

Tabletop Kingdom