Hour of Devastation Sealed League

De nieuwste Magic the Gathering set is uit en dit is natuurlijk een mooi moment om weer een sealed league te beginnen! Afgelopen donderdag zijn we begonnen met de Hour of Devastation sealed league.

Wat is een Sealed League?

Een sealed league is een league waarin verspreid over een aantal weken een sealed pool steeds verder uitbreid. Je begint met 3 booster Hour of Devastation en daar maak je een 30 kaarten sealed deck mee. Elke week mag je een booster toevoegen van Amonketh of Hour of Devastation en deze kaarten vormen een nieuwe pool. Met deze kaarten en je eerdere verzamelde kaarten mag een nieuw deck bouwen of gewoon toevoegen aan je eerste boosters. Als je in één week 3 keer verliest mag je nog een booster toevoegen. Je krijgt dus steeds meer kaarten om je deck van 30 kaarten sterker te maken. Elke week mag je zoveel potjes spelen als je wil maar de eerste 5 tellen van elke week. Je eerste 5 tegenstanders per week moeten 5 verschillende zijn daarna mag je gewoon tegen iedereen spelen. Een week loopt van donderdag tot donderdag.  Tijdens het spelen krijg je  1 gratis mulligan, en mag je bepalen met je tegenstanders of je best out of one of best out of 3 spelen .

Hoe kan je meedoen?

Kom langs de winkel! Zo makkelijk is het. Als je langs de winkel komt en 3 boosters koopt voor de league dan ben je al ingeschreven. Je krijgt dan een speciaal doosje en een formulier om al je scores bij te houden.  Als je dan een deck hebt gebouwd kan je gelijk beginnen met spelen. Er zijn meestal wel tegenstanders voor de league te vinden in de winkel zelf.  De meeste mensen zullen op donderdag middag/avond en zondag middag aanwezig. Aan het einde van de league (na 4 weken)  op zondag 13 Augustus. Tijdens deze finale mag iedereen mee doen. We zullen een top cut doen voor de 8 spelers met de meeste punten en een toernooitje voor de mensen die in de lagere cut zitten. De winnaars van dit toernooitje zullen de winnaars worden van de league. Er zullen wat boosters verdeeld worden als prijzen en alle week winnaars krijgen ook een booster.

Wat nu? 

Langskomen!! Kom langs in de shop om een potje te spelen Mattijs en Olivier hebben ook hun deck al klaar liggen dus kom gezellig mee doen met deze awesome league! En zet de 13de Augustus in je agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *