Painting Challenge: Pledges laatste twee weken!

We hebben nog maar één periode van 2 weken te gaan in Wave 1 van de Painting Challenge! Voor sommige een foto-finish om hun leger voor Fearless af te krijgen, voor andere de laatste loodjes in hun backlog. Whatever the case, deze helden gaan het week proberen deze twee weken:

 


MICHEL
Onze grote Leidsche vrind heeft het druk laatste tijd. Daarom pledged hij de laatste twee weken een hele death guard .

Edit: Oh sorry, het was één character. Dus, Michel doet één Death Guard character pop.


FRANK
Frank heeft een Fearless leger af te krijgen en is er bijna! Deze jongens komen er nog bij: 10 Kabal Warriors!


MARC
Had nog een aantal Cold Ones staan. Hij gaat zich bezig houden met een rider erop te gooien en ze af te maken. Alles wat nodig is om hem maar van de tau af te houden.


DANIEL
Heeft nog een commissie af te werken en aangezien de Tyranids nu klaar zijn voor Fearless, is de change of pace wel erg lekker. Een Battlewagon en een Trukk!


MATTIJS
Ook Mattijs moet nog maar een paar dingetjes afmaken. 3 Grotesques waar hij al stiekem mee begonnen is. Daarnaast nog een Raider en alle bases van afgelopen pledges!


MENNO
Gaat keihard door aan ze jankende griffioenen: een Dreadnaught en een Baas op grotere-dan-normale kip! Erg tof!


NIELS
Niels schildert allicht niet snel, maar kijkende naar zijn vorige pledges, wel bloody goed binnen de lijntjes! 2 Primaris Marines krijgen een zelfde treatment.


TOON
Toon is weer terug en voegt zich weer bij de squad. Een doosje Sepulcher Guardians voor Warhammer Underworlds: Shadespire!


LAURENS
Laurens is er ook weer: Hij gaat nog een unit Cold ones maken. Hebben we geen plaatje van, maar we hebben de sprues gezien. Geloof ons maar op ons woord 😉


OLIVIER
Had als excuus deze keer dat ie kaartjes moest leggen in het buitenland. Hij gaat door met de vorige pledge: 3 dozen aan Guardsmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *