Painting Challenge: Pledges van de eerste twee weken

We zijn begonnen met de Painting Challenge! Als je even een opfrisser wilt hebben, check dan hier om te kijken wat het ook alweer precies is.

In het kort: Een groep hobbyisten/gamers gaan de komende tijd projecten afmaken. Iedereen die mee doet mag pledgen wat hij of zij wilt en met z’n allen proberen we de pledges te halen. Onderweg kan iedereen tips, tricks, feedback en meer vragen om het schilderen te verspoedigen. Sommige zetten hun doelen extreem ambitieus, andere houden hun eigen tempo aan. Sommige gaan voor complete legers in een mum van tijd, andere gaan voor elke keer wat anders om het vers te houden: Alles mag!  Lees snel verder om alle projecten te zien!


DIEGO

Diego is van plan een detachement van Renegades/Heretics te maken voor Warhammer 40.000 Chaos Space Marines. Hij is al een aardig end op weg en moet nog een paar afmaken:

Diego gaat hard met z’n Heretic Renegades

MENNO

Menno gaat voor een groep Sepulcher Guard voor de nieuwe game van Games Workshop: Warhammer Underworlds Shadespire. Met een subtiele Headswap en een verbeterde, meer imponerende Reaper heeft Menno er zijn eigen draai aan gegeven.

Menno z’n Sepulcher Guard
Alvast een sneak peak van zijn work in progress

 


FRANK

Frank timmert hard aan de weg met z’n eigen paintstudio. In de tussentijd doet hij ook nog wel eens wat voor zichzelf en hij gaat zijn kunsten bewijzen met een uitzonderlijk toffe unit Dark Eldar: namelijk de Scourges!

Frank’s Dark Eldar Scourges: nog in de seal zelfs!

OLIVIER

Jawel, de big cahuna himself doet ook mee! Hij begint meteen bij de baas van z’n leger: Knight Commander Pask, voor Warhammer 40.000’s Astra Militarum, of liefkozend, Imperial Guard. Tussen de kerstverkoopgekte door gaat hij het toch proberen om het af te redden.

Olivier z’n Knight Commander Pask!

TOON

Onder Tabletop Kingdom’s klanten is Death Guard een populaire keuze in Warhammer 40.000. Zo is ook Toon gevallen voor de rottende ettertjes, en hij gaat een squad zombie-nurgly-plaguey-boios maken!


MICHEL

Master Plokker heeft een appeltje te schillen met alle mensen die zeggen dat hij “Nooit wat afkrijgt”. Michel zal ze wel eens wat laten zien! Hij begint gewoon een compleet nieuw Nurgle Death Guard leger!


DANIEL

Daniel staat er bekend om alles meteen groots aan te pakken en alles in een moord tempo af heeft.: met z’n nieuwe Tyranid leger doet hij nog een extra schepje bovenop door het aantal Gaunts op een base te vermeervoudigen. Zijn pledge bestaat daarnaast ook nog eens uit de Tyranid Swarm Lord. Ondanks dat Daniel blijkbaar vergeten is dat het binnenkort kerst is en hij vast naar allerlei kneuterige gourmet-parties moet, gaat Daniel het toch proberen.


MICHAEL

Mike gooit het over een andere boeg dan Power Armor of Imperial Guard. Hij gaat, vast voor de feestdagen, Mansions of Madness 2nd Edition Heroes afschilderen. Zodat we na de kalkoen niet hoeven af te wassen, maar kunnen overleven in grote landhuizen waar alles op z’n kop staat! Lees onze review trouwens eens! Tof spel!

De heroes komen er echt aan!

MATTIJS

Mattijs is er ook uit! Het wordt geen Death Watch, het wordt geen Death Guard: Maar een Dark Eldar Haemonculus Coven! 750 puntjes, speciaal voor Fearless. Zijn eerste pledge bestaat uit het schilderen van Urien Rakarth en vervolgens 3 Grotesques te bouwen. Aangezien hij dit gaat doen uit Crypt Flayers en Talos engine parts, kan het nog eens wat intrigerends worden!


MARC

En zelfs Marc doet mee! Hij is van plan alvast een t’au suit army op te bouwen voor wanneer de codex uitkomt, met de hoop dat ze weer vanouds Troops worden.


ALEXANDER

Aangezien de nieuwe Necromunda pas geleden is uitgekomen, gaat Alexander voor beide gangs uit de starter doos: Goliath Gang en de Escher Gang!


DANNY

Danny is al een tijdje bezig met een Lord of the Rings leger. Hij gaat als eerste pledge zich storten op een Iron Hill Dwarf Balista.


LAURENS

Laurens begint met de command Structure van zijn Primaris Scythes of the Emperor leger: 2 Lieutenants, 1 Ancient en 2 Bolter Marines om het geel goed te krijgen: daarna gaat hij vlammen!

Eén gedachte over “Painting Challenge: Pledges van de eerste twee weken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *