Painting Challenge: Pledges van de tweede twee weken

De eerste pledge ronde is geweest en hierbij de tweede! We hopen zo snel mogelijk de foto’s van de eerste twee weken te plaatsen om te laten zien hoe ver iedereen gekomen is. In the mean time: hier is de tweede periode!


DAVID

Doet voor de eerste keer mee nu en begint meteen met een Troop Choice en een HQ: necron warriors met short-stub nose flayers.


MENNO

Is weer eens lekker op dreef met z’n ideeen. Deze keer gaat Menno voor een groep Thunderwolf Cavalry, maar dan op lopende kippen! Zie hier: zijn Howling Griffon Marines!


DANNY

Gaat zoals altijd voor zijn Lord of the Rings miniaturen! Deze keer: meer boze kabouters.


ANDREAS

Ook voor de eerste keer bij de Painting Challenge: Andreas gaat voor een groep Orks! Waaaagh!


MICHEL

Michel gaat lekker! Zelfs zo lekker, dat ie bijna bang is dat ie het niet weer afkrijgt. Daarom doet hij het deze keer rustig aan en gaat lekker voor alleen de grote baas: Typhus!


LAURENS

Stapt af van de Marines en hij gaat voor de Warboss van zijn Savage Orcs. En hoe bouw je die nog toffer dan normaal? Zet hem op een grote dino!


DANIEL

Door Malaise en ziektes gaat Daniel het even wat rustiger aan doen, en pledged hij 6 Tyranid Warriors te bouwen voor zijn Leviathan Host en een Black Orc en Orc Blitzer voor zijn Blood Bowl Team.


FRANK

Arme frank heeft zijn pledge niet afgekregen… Daarom gaat hij weer voor zijn vorige pledge (5 Scourges) en als boetedoening doet hij er een Raider bovenop! Klasse!


NIELS

De toffe Warband van de Orruks voor Shadespire staat op Niels z’n lijstje. Houdt dat in de gaten: Kan nog wel eens de game van 2017 worden.


MATTIJS

Mattijs heeft zijn pledge al aardig onder controle en hij gaat verder voor zijn Haemonculus Coven en twee dozen Wracks worden de komende twee weken afgemaakt!


MARC

Marc is zoals wel vaker bezig met een D&D Campagne. Deze stegadon wordt voor een D&D campagne in de wereld van Ixalan van Magic The Gathering! Talking ‘bout cross-overs.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *