Tabletop Kingdom: Rotterdam gaat open!

Lieve klanten, vrienden en familie, 

Vol genoegen en trots kondigen we bij deze de opening van onze nieuwe vestiging in Rotterdam aan! Door het succes van Tabletop Kingdom in Den Haag en het beperkte aanbod in Rotterdam, is de tijd aangebroken ons spelplezier daar uit te breiden. De opzet wordt hetzelfde als Den Haag: een gezellige, toegankelijke plek waar je spelletjes kan komen doen met een breed assortiment aan bordspellen, kaartspellen en miniature games. We verkopen in Rotterdam alles van Magic en Keyforge, tot Warhammer en Legion tot Dungeons and Dragons en de leukste bordspellen. Met toernooien, speciale events, spelavonden en niet te vergeten drankjes en snacks blijft Tabletop Kingdom dé plek om je favoriete spellen te beleven. Op dit moment zijn we druk bezig alles op te zetten en in te richten en gaan we 30 november as. open. Zet het in je agenda en geef het door! We openen de deuren om 11 uur.

We willen van dit bijzondere moment ook gebruik maken om iedereen die ons de afgelopen 6 jaar gesteund heeft, bezocht heeft, gezellige spelletjes is komen doen, kortom: onze gehele, geweldige community uit de bodem van ons hart te danken. Zonder jullie allemaal was Tabletop Kingdom helemaal niet mogelijk geweest. Daarom nodigen we dus iedereen van harte uit om 30 november gezellig langs te komen voor onze grote opening, met taart en drinken en om er een leuk feest van te maken. We hopen jullie allemaal te zien om 11 uur! Tot dan!

Tabletop Kingdom Rotterdam
Weena 109
3013 CH
Rotterdam
info@tabletopkingdom.nl

(Openingstijden zijn hetzelfde als Den Haag, maar op Maandag en Dinsdag zijn we nog gesloten)

Eén gedachte over “Tabletop Kingdom: Rotterdam gaat open!

  1. Tom Hoekstra zegt:

    Het voelt inderdaad als een community als je van spelletjes houdt! Ik ga ook graag naar cafes voor spelletjes avonden, of gewoon bij mij thuis. Het Warhammer spel is een van mijn favorieten. Deze is moeilijk mee te nemen, dus speel dit voornamelijk thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *