Tabletop Kingdom ‘Round the world: Results!

Tabletop Kingdom Round the world

De temperaturen zakken weer dusdanig, bladeren weigeren vast te klampen aan de boompjes; De herfst is begonnen! Ergo: de zomer is ten einde. Tijdens de zomer hadden we een actie lopen waarin je kaartjes kon sturen en game-foto hybrids kon maken en opsturen. Er is behoorlijk wat opgestuurd, en we vonden het erg lastig om te kiezen. Daarom hebben we wat meer winnaars dan initieel gecommuniceerd. Kijk snel verder of jouw foto erbij staat!

De eerste foto komt van Wouter-Dirk! Hij heeft tijdens zijn vakantie rondom de Baltische Zee meeples op de gevoelige plaat gezet, en zo te zien hebben ze flink wat mee gemaakt. De meest tacky postkaart uit Mallorca komt van Eduard en moet, met afstand, de meest tacky kaart aller tijden zijn. Aangezien we Teodora’s setup van Carcassonne ook leuk vonden, heeft die foto ook gewonnen!

Gefeliciteerd alle drie!

Hieronder nog een aantal Special Mentions:

Antonio heeft zijn Grey Knight meegenomen naar de East Coast van de US of A, terwijl Rutger z’n huwelijksreis veilig gehouden werd door een team van Star Wars: Legion Snipers in Singapore. Jort z’n Marine is tevens vigilant in, wat we vermoeden, Griekenland?

Alle Special Mentions mogen, omdat ze zo tof zijn, een extra lootje voor de Verjaardagsloterij komen halen in de winkel! De verjaardagsloterij is 23 november. Gefeliciteerd allen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *